Mašine za plastiku Stara Pazova Kontakt Sahmatik Stara Pazova Sahmatik Stara Pazova Video Foto prezentacija Srpski English Nemacki Ruski Turski
Šahmatik Stara Pazova fabrika za proizvodnju plastike Partneri šahmatik Stara Pazova Sahmatik kalupi za plastiku

Mašine za plastiku

crvena

Šahmatik je u fazi uvođenja standarda ISO 9001,  HACCP, u novi pogon sa novom tehnologijom proizvodnje specijalnih plastičnih posuda za pakovanje i distribuciju hrane.

Masina za brizganje plastike

Proizvodi se dobijaju sistemom ubrizgavanja od  polipropilena, polietilena, polistirola. Tehnološki proces se odvija na oko 50 mašina, uglavnom za brizganje, različitih gramaža, a u manjoj meri zastupljena je tehnologija duvanja, kao i ekstuzije (za pakovanje sopstvenih proizvoda).

masina za plastiku

Postojeći mašinski park je dijapazon mašina tipa Batenfeld, Kraus, Hemšejd, Presmaš, Štork i sl. koje pripadaju starijoj generaciji, tako da je Šahmatik implementirao 20 najnovijih mašina, svetskih proizvođača. Sposobnih da kvalitetom,  brzinom brizganja (tankozidni proizvodi) i specifičnim dizajnom omogućuju ravnopravnu trku sa konkurencijom kako na domaćem to još više na ino tržištu, odnosno tržištu Evropske unije.

kalup za plastiku izbacivacbriygaljka za plastikukompjutersko upravljanje

Ovo naročito stoga, što Šahmatik sve više osvaja proizvodnju  ambalažu i posuđa namenjenih upotrebi u ljudskoj ishrani, koja mora da zadovoljava visoke standarde proizvodnje.

crvena