Mašine za plastiku Stara Pazova Kontakt Sahmatik Stara Pazova Sahmatik Stara Pazova Video Foto prezentacija Srpski English Nemacki Ruski Turski
Šahmatik Stara Pazova fabrika za proizvodnju plastike Partneri šahmatik Stara Pazova Sahmatik kalupi za plastiku

Alati i kalupi za plastiku

crvena
Kalupi za plastiku bastenska stolica

Uz posedovanje najsavremenije opreme za brizganje plastike posedujemo preko 300 vrsta kalupa i alata za plastiku. U mogućnosti smo da radimo proizvode od 5gr do preko 6kg težine. Trenutno najveći alati za izradu plastike namenjeni su za proizvodnju baštenskih garnitura, stolova i stolica za sedenje, buradi .

Zbog posedovanja vrhunske opreme i visoko kvalitetnih alata za plastiku proizvodimo i ambalažu koja se koristi u ljudskoj ishrani, za skladištenje i čuvanje hrane ili za pakovanje namirnica.

Veličina i asortiman Šahmatika ogleda se u tome da on poseduje specifične alate i mašine za proizvodnju stolica na rasklapanje, malih i sitnih plastičnih predmeta (kašikice za kafu, ekspreso, čaj ...). Osvajanje ove tehnologije i kreiranje alata za proizvodnju stolica na rasklapanje Šahmatik je jedini na na ovom području sa ovakvim mogućnostima i tehnologijom.

 

crvena